Gimnastički klub Sajam - Savski venac

GIMNASTIČKI TRENING CENTAR POBEDNIK SAJAM HALA 4

Gimnastički trening centar Pobednik zbog velikog interesovanja otvoren je i na lokaciji Beogradskog sajma, u Hali 4. To je prvi gimnastički centar u Beogradu, a najveći u regionu koji je opremljen svim spravama za vežbanje, bilo mušku, žensku ili ritmičku gimnastiku.

Naše prostorije opremljene su tako da svi reprezentativci i vrhunski takmičari imaju sve uslove za nesmetan rad i vežbanje u meri u kojoj im je to potrebno.

GK Pobednik takođe pruža priliku i početnicima i rekreativcima da se oprobaju u ovom bazičnom sportu. Gimnastika se preporučuje deci, i dečacima i devojčicama, već od navršene 4. godine, a grupe za rad formiramo prema uzrastu i nivou spretnosti. Naša vrata otvorena su za sve mališane, bilo da samo žele da se zabave, isprave neki deformitet, ili da ozbiljno treniraju.

Gimnastika je odličan način za svakog da pobošlja držanje tela, stekne okretnost i gipkost, a dragocen je i njen uticaj na psihološki razvoj dece, jer pobošljava moć koncentracije, odgovornost, veštine planiranja i značajno podiže samopouzdanje. Samodisciplina, kreativno razmišljanje i upornost osobine su koje Vašem detetu gimnastika sigurno obezbeđuje.

Gimnastika je veoma važna kod ispravljanja deformiteta kičme i koštano-zglobnog sistema, ali i odličan način prevencije nastanka ovih poremećaja. U svakom trenutku Vaše dete je pod budnim okom naših iskusnih i školovanih trenera koji su tu da im omoguće pravilan rast i razvoj i vode računa o njihovoj bezbednosti.

Iako je reč o individualnom sportu, u GK Pobedniku više volimo da radimo u grupama kako bi se deca družila i dobro zabavila i tako zavolela ovaj sport, stekla nove prijatelje i vreme provodila zdravo i kvalitetno.

Zbog velikog interesovanja, posle Tašmajdana, Zemuna, Mirjeva, Novog Beograda, Vračara, Zvezdare, Voždovca, otvorena je i škola gimnastike na opštini Savski venac na Beogradskom sajmu, u hali 4.

Naši treneri su: Prof Vranov Zoran, Miodrag Draksimović, Prof Predrag Dimitrijević, Djuriša Petrović, Zorica Joksimović, Ivan Lazović, Milan Smileski, Demijan Dobrosavljević, Milos Timotić.

Dođite u Gimnastički klub Pobednik i upoznajte sve lepote ovog sporta!