Gimnastički klub Taš - Palilula

U sklopu Pete beogradske gimnazije, u ulici Ilije Garašanina br. 24, na raspolaganju Vam je još jedan centar za vežbanje gimnastike Gimnastičkog kluba Pobednik.

U odličnim uslovima za vežbanje i uz nadzor vrhunskih trenera, imate priliku da svom detetu omogućite da se bavi ovim predivnim sportom koji gradi i um i telo.

Gimnastika kao sportska disciplina objedinjuje čitav niz različitih vežbi i pokreta koji utiču da se pravilno razvijaju mišići duž celog tela, pravilno držanje (posturu), gipkost, pokretljivost i odlično snalaženje u prostoru. Takođe, veoma važan element – razvija se veština bezbednog padanja koje je najznačajnije u ranom dečijem uzrastu.

Gimnastika se kao sport jednako preporučuje i devojčicama i dečacima već od navršene 4 godine starosti, a u naš klub dobrodošli su i mladi koji bi želeli da steknu sve fantastične veštine koje ovaj olimpijski sport pruža. Gimnastika je, takođe, jedan od najboljih načina da se isprave deformiteti kičme i koštano-zglobnog sistema.

Ukoliko želite da steknete samopouzdanje, snažna prijateljstva, izgradite i karakter i telo, onda su gimnastika i Gimnastički klub Pobednik pravo mesto za Vas.

Praktikujemo rad u grupama kako bi se pojedinci učili zajedništvu, imali slobodu, lepo se družili i pomagali jedni drugima u ostvarenju zajedničkih ciljeva,a grupe formiramo na osnovu uzrasta.

Naš tim čine treneri: Nataša Nikolić, prof. Mlađan Milojković, prof. Vladica Djordjević.