Ritmička gimnastika Pobednik – Sajam

Naročito popularna gimnastička disciplina rezervisana samo za devojčice je ritmička gimnastika. Ona se izvodi uz muziku i korišćenje različitih rekvizita. U zavisnosti od ličnih sklonosti, devojčice se mogu odlučiti za majstorije sa vijačom, loptom, obručem, trakom ili čunjevima.

Ritmička gimnastika kao ženska sportska disciplina uključena je u Olimpijske igre od 1984. godine i od tada predstavlja pravu atrakciju za mnogobrojnu publiku i istinski izazov za sve devojke i devojčice koje se njome bave.

Osnove sportske gimnastike uz elemente plesa i baleta, razvijena muzikalnost i elegancija, spoj su koji ovoj gimnastičkoj disciplini s pravom daje epitet – umetnost.

Gotovo da nema devojčice koja bar u jednom trenutku odrastanja ne poželi da postane balerina, a uz pomoć gimnastike biće i više od toga – bez napornih baletanskih cipelica, već bosonoga i smela, vežbajući ritmičku gimnastiku imaće priliku da pleše i razvija svoje telo do savršenog sklada s duhom.

Gimnastiku stručnjaci preporučuju deci već od navršene 4. godine starosti, a to je ujedno i pravi trenutak da na zabavan i zdrav način počnu da utiču na pravilan razvoj mišića i kičmenog stuba. Dovedite svoje devojčice u Gimnastički klub Pobednik na Sajmu i dozvolite im da budu zdrave i srećne jer treniraju ritmičku gimnastiku.

Stručni tim trenera uvek je tu da im posveti svoje vreme i strpeljenje, kao i da pažljivo motri na njih bilo da se uče svojim prvim gimnastičkim koracima ili već pripremaju za ozbiljna takmičenja.

Postanite i Vi deo velike gimnastičke porodice kluba Pobednik gde su Vam uz odlične uslove za treniranje garantovani i bezbednost i dobro druženje.

Hala 4 Beogradskog sajma i Gimnastički klub Pobednik čekaju na vas. Devojčice, dođite da trenirate najlepšu od svih gimnastičkih disciplina – ritmičku gimnastiku.