Sportski rođendani


Sportska gimnastika predstavlja jednu od najinteresantnijih i najkompletnijih disciplina kada je gimnastika kao sport u pitanju. Iako se gimnastika i sportska gimnastika vrlo često svrstavaju pod jedan pojam, među njima postoji razlika. Postoji podela sportske gimnastike na žensku i na mušku. Njena sve veća popularnost širom sveta, pa i kod nas, dovela je do toga da deca od sve ranijeg doba bivaju zaintresovana za istu.


Stapanje dečijih rođendana i sporta u jedno, postao je brend koji je polako ali sigurno stigao i na naše prostore. Da je u pitanju pozitivna promena i pravo osveženje, dokazuju oduševljenja mališana koji su imali to zadovoljstvo da proslave svoj rođendan u sportskom stilu ili da prisustvuju jednom takvom. Među organizatorima sportskih rođendana za decu našao se i Gimnastički klub Pobednik.


Ukoliko želite da svom detetu ispunite želju i njegov rođendan proslavite u sportskom duhu, GK Pobednik je pravo mesto za Vas. Vrata istog širom su otvorena deci svih uzrasta kao i njihovim roditeljima. GK Pobednik na ovaj način nastoji da razvije i neguje sportski duh kod dece, kao i da im omogući da se bliže upoznaju sa sportskom gimnastikom i njenim prednostima.


Ako je Vaše dete već preraslo dečije igraonice i rođendaonice, proslava rođendana u sali GK Pobednik je pravi izbor za Vas. Tokom sportskih rođendana u prvom planu je naime dobar provod i vrhunska zabava svih mališana. Deci se pruža prilika da se upoznaju sa brojnim gimnastičkim spravama kao što su razboj, greda, konj sa hvataljkama, karike i vratilo. Takođe deca će uz pomoć stručnog trenerskog tima imati prilike da izvedu gimanstičke vežbe.


Ne treba da Vas zabrinjava činjenica ako Vaše dete do sada nikada nije stajalo na gimnastičkoj gredi ili uradilo preskok. Njemu i njegovim drugarima obezbeđen je stručni nadzor i sva moguća pomoć prilikom izvođenja vežbi, kao da se ista nalaze na pravom treningu. Sportski rođendani su osmišljeni tako da istovremeno aktiviraju kako dečije telo tako i njegov um, a deca ih jednostavno obožavaju!


Celokupnu organizaciju, do najsitnijih detalja možete slobodno da poverite stručnom timu GK Pobednik, koji je tu da Vam srdačno izađe u susret. Budući da na opremi koja je na raspolaganju Vašem detetu i njegovim drugarima tokom rođendanske zabave u sportskom stilu, nakon toga treniraju brojni mališani Vi ćete ko roditelji dobiti instrukcije koja hrana i piće je preporučljiva za donošenje na sportski rođendan. Ovo je važno pre svega da bi se izbegla mogućnost oštećenja skupe opreme, ali i povreda dece koja tu vežbaju, usled prosipanja neadekvatne hrane.


Cena rođendana za članove kluba iznosi 100 evra za 3h, dok je cena za decu koja nisu članovi kluba 150 evra.